zondag 25 februari 2007

Moeder Paris grammatica koningin


Paris Hilton vierde haar 26ste verjaardag nog een keertje opnieuw deze nacht. Maar nu met vrienden en familie en een hele hoop paparazzi.

Nadat ze in Vegas vorige week stevig uit de bol was gegaan op haar eigenlijke verjaardag, dineerde Paris nu met Nicole Richie, Courtney Love en Paula Abdul in het chique The Prime Grill. De party ging dan verder bij Paris thuis, waar een menigte minder bekend glamourvolk kwam opdagen. Celebrities die kwamen opdagen waren onder meer stud Ian Ziering (kerel is 42 jaar, dubbel zo oud als Paris), Efren Ramirez, de debiel van Napoleon Dynamite, Greasy en Gummi Bear en de drie vriendinnetjes van Hugh Hefner.

Er kwam ook een fan opdagen die begon te freaken wanneer Kathy, de moeder van Paris , arriveerde. "Uw dochter is mijn idool! Neem een foto van mij met mevrouw Hilton!" Kathy zette deze Paris-iet meteen op haar plaats door haar op een domme grammaticafout te wijzen als een middelbare school lerares.

Bekijk het filmpje op TMZ.

1 opmerking:

Anoniem zei

Haha she and I, totaal verkeerd, ofwel is die kathy gewoon dom ofwel doet ze het om aandacht te krijgen, ze slagen er in elk geval toch altijd in, misschien is ze jaloers op de aandacht die paris krijgt

Recent Comments

Paris Hilton Extern Nieuws

Paris Hilton Internationaal

Paris Hilton Buzztracker