vrijdag 2 februari 2007

Joe Francis vindt Paris de beste in bed

Joe Francis had een stevige gesprek met Howard om de aanklacht van Paris tegen de website parisexposed.com te bespreken. Hoewel Joe zei dat hij en Paris niet achter de lek zaten, vernoemde hij de website verscheidene keren. Naar verluid klonk hij ook dronken of was hij nog steeds dronken van de dag ervoor. Toen Howard vroeg bij wie Joe de beste orale sex had gehad, antwoordde die meteen "Paris", hoewel hij daarvoor nog had beweerd dat zijn relatie met Lindsey puur vriendschappelijk was...

Howard ging nog door en vroeg Joe wie het slechtste was in bed van al de vrouwen waarmee hij al geslapen had. Het zou dan gaan om Paris, Lindsey, Kimbo Stewart en Tara Reid. Dat lijstje is net iets boven het petje van de modale man. Joe antwoordde meteen Tara, waarna Howard natuurlijk wilde weten waarom. Joe mompelde dan dat het ook kon omdat zij de enige was waarmee hij veilig had ... misschien maakte dat het minder aangenaam, vroeg hij zich af. Howard ging verder en vroeg vulgair: "Of was het omdat ze een grote stinkende loshangende vagina had?". Joe mompelde nog iets als "zoiets ja".

Als afsluiter besloot Joe dat hij geen sex meer wilde hebben met Paris. Zeker niet na al de medische documenten die hij op de site van parisexposed was tegengekomen. Paris had namelijk medicatie voor onder andere Herpes in haar kast staan.... erm!

Geen opmerkingen:

Recent Comments

Paris Hilton Extern Nieuws

Paris Hilton Internationaal

Paris Hilton Buzztracker