donderdag 1 februari 2007

Paris Hilton drie jaar voorwaardelijk


Paris is schuldig bevonden aan rijden onder invloed. De 25-jarige socialite kreeg drie jaar, gelukkig voor ons wel voorwaardelijk en een boete. Ze moet ook deelnemen aan een opvoedingscursus alcohol en verkeer. Dat is in het strenge Amerika beslist, meer bepaald de rechtbank in het Amerikaanse Los Angeles.


De inmens populaire diva krijgt naast de voorwaardelijke celstraf ook nog een een boete van in totaal 1.450 dollar. Dat zal ze volgens ons niet zo veel problemen mogen opleveren. Ze kan ook nog 40 uur dienstverlening gaan doen, dan wordt de straf verlaagd tot twee jaar.

Aja, ze was ook niet komen opdagen op de rechtbank, waarschijnlijk was ze het een beetje beu. Ze verklaarde achteraf immers dat ze opgelucht was dat het voorbij was. Ze had 0,08% alcohol in haar bloed, net de minimumgrens vanaf waarvan beboet mag worden, niet gegeten en ze zou slechts een enkele cocktail hebben gedronken.

'Niet dronken'
Zoals we reeds eerder vertelden, zeiden de advocaten van Hilton, Howard Weitzman en Shawn Chapman, dat Paris niet dronken gereden heeft. Wel erkenden zij roekeloos rijgedrag; daarop staat een lagere straf.

Hilton werd op 7 september 2006 aangehouden, toen zij met haar Mercedes al zigzaggend door de straten van Hollywood reed. Ze bleek net iets meer alcohol in haar bloed te hebben dan is toegestaan, 0,08%, net de minimumgrens dus.

Hamburger
Na haar arrestatie beweerde Paris Hilton dat ze alleen één cocktail had gedronken op een feestje, nadat zij de hele dag niets had gegeten en urenlang had gewerkt aan een videoclip. Volgens haar reed ze wat harder dan is toegestaan, omdat ze zo snel mogelijk een hamburger wilde halen. En celebrities mogen dat toch normaal?

'Paris is blij dat de zaak achter de rug is,' zei Hiltons woordvoerder Elliot Mintz, die haar gesproken had na de uitspraak van de rechter.

1 opmerking:

belz zei

Dan zouden ze er in Leuven veel pakken. Ze zal er veel mee inzitten... het is in elk geval goed voor de commerce van hetse rond Paris Hilton!

Recent Comments

Paris Hilton Extern Nieuws

Paris Hilton Internationaal

Paris Hilton Buzztracker