maandag 5 maart 2007

Paris en Vince Vaugh


New York Daily News rapporteert dat Paris Hilton en Vince Vaugh aan het flirten waren op het Wereld Poker Toernooi (World Poker Tournament Invitational) in het Commerce Casino in California.

Valt nog te bekijken hoe die twee karakters bij elkaar passen.

De pot verwijt de ketel

Courtney Love zei op haar website dat er een potje met wit poeder in de badkamer te vinden was op de verjaardag van Paris Hilton, de dag voor de Oscars werden uitgereikt. Ze zou insinueren dat het om drugs gaat, cocaine meer bepaald.

Hoewel het ook om gewoon baby poeder kan gaan berichten sommige bronnen toch dat het niet onwaarschijnlijk is dat het om coke gaat.

zondag 4 maart 2007

Schoolvoorbeeld Paris

Paris was vandaag het schoolvoorbeeld zelve en zette zich mooi op de achterbank van de wagen, de dag nadat haar rijbewijs is ingetrokken. Ze heeft zich dan maar ineens zo gekleed, merk de verdachte gelijkenis op met het voorkomen van britney de laatste tijd.

donderdag 1 maart 2007

Paris aan het stuur bloed aan de muur

Toen Paris Hilton deze nacht terugkwam van de Virgin Megastore in west Hollywood, werd haar 270 000 euro Bentley aan de kant gehaald voor overdreven snelheid en rijden zonder lichten. Toen de LAPD haar papieren en rijbewijs opvroeg bleek dat haar rijbewijs nog ingetrokken was van een vorig incident. Dus sloegen ze haar auto aan en moest ze als gek de straat overlopen om zich te verbergen voor de paparazzi en kijklustigen die kwamen toestromen.

Woordvoerder Elliot Mintz zei dat "de parking zeer goed verlicht was en Paris niet doorhad dat ze haar lichten niet aan had". Minder leuk voor Paris is natuurlijk dat ze vorige maand al is een keertje was tegengehouden voor dronkenschap aan het stuur zoals onze trouwe lezers wel al hadden opgemerkt.


Recent Comments

Paris Hilton Extern Nieuws

Paris Hilton Internationaal

Paris Hilton Buzztracker